روغن زیتون برای سلامت قلب و عروق نیز تأثیر ویژه ای دارد و از طرفی مانع آسیب رساندن رادیکال های آزاد به سیستم قلب و عروق می شود.
-روغن زیتون می تواند LDL کلسترول خون را کاهش دهد، بدون اینکه نوع خوب کلسترول HDL را کم کند و به راحتی مانع رسوب پلاک درجدار عروق شده و مانع تصلب شرائین می شود.
-روغن زیتون به دلیل اینکه حاوی چربی های غیر اشباع MUFA است باعث اتساع سرخرگ ها شده و از این طریق باعث کاهش و تنظیم فشارخون شده و در راستای کاهش بیماری های قلبی اثر به سزائی دارد.
-بررسی ها نشان داده که مصرف روغن زیتون به طور منظم در تقویت حافظه، پیشگیری از پیری زودرس پوست و جلوگیری از سفید شدن موها نقش دارد.
-به طور کلی مصرف روغن زیتون درسلامت پوست، مو و چشم تأثیر گذار است و تأثیر خوبی در پیشگیری از انواع سرطان ها خواهد داشت.
دکتر مریمشیرمستی-مشاوره تغذیه ورزشی و مسئول کمیته تغذیه هیات پزشکی ورزشی کرمانشاه